Quatrospect

Platform

Het QuatroSpect online Participatie Platform is een IT Cloud systeem dat geleverd wordt door de late-stage start-up als service / SAAS cloud of als systeemlicentie aan partners, distributeurs en direct aan klanten. Het systeem ondersteunt Agile veranderen, participeren en besturen in teams met medewerkers en stakeholders. Publiek presteren met optimale participatie en verbinding.

Maak voor je eigen team een Management Foto, Governance Foto of Jaarplan Kaart.
Vul je antwoorden in en ontvang direct het resultaat.

Probeer het zelf

Agile-teamwerken op het platform

Agile-teamwerken is een combinatie van zelf doen, samen doen, de dialoog voeren en een uitkomst vaststellen in korte sprints. Teamleden hebben een afgesproken rol en gaan interactief met collega’s aan de slag met activiteiten. In deze activiteiten is passende inhoud voor het team ingebouwd. Deze geeft richting aan hun sprint van vijf stappen. Tussentijds bespreken ze hun resultaten en komen tot een gezamenlijke opbrengst. U stimuleert commitment, snelheid, een goede besluitvorming en inhoudelijke kwaliteit.

Samen sprinten naar resultaten.

Teams werken in sprints aan een gezamenlijk beeld en resultaat. In vier logische modules bouwen ze learning agility op met kortcyclisch werken. Elke stap in de sprint en elke activiteit levert direct een eigen individueel rapport op en een teamrapportage. Informatie wordt systematisch opgebouwd en bewaard. Het team gebruikt deze informatie bij elke volgende sprint of module. Dit Agile-teamwerken leidt tot meer flexibiliteit, verantwoordelijkheid, meer resultaat en meer teamspirit.

Van marathon. Naar sprint en estafette.

Sectoren en klanten