Quatrospect

De vier V’s in uw organisatie

Veel organisaties zijn op zoek naar manieren om hun ambities te bereiken. Het is echter niet eenvoudig om die onderling goed af te stemmen. Er zijn nu eenmaal werkwijzen ingeslopen die veel tijd, organisatie en aandacht vragen, terwijl juist reflectie en dialoog nodig zijn om wat ertoe doet met elkaar vast te houden. De neiging bestaat steeds meer energie te steken in zaken die zich op het moment opdringen, waarmee de echt belangrijke zaken steeds verder naar de achtergrond verdwijnen. Het gevolg is een nog hogere werkdruk, die noodzakelijke samenwerking juist in de weg staat.

Hoe we dit kunnen keren? Wij stimuleren teams en organisaties om te schitteren door vier spelregels toe te passen. We beschouwen die als het Manifesto van QuatroSpect, onze gids om samenwerking en samenspraak te organiseren. We laten alle plannen en prestaties, op álle niveaus van de organisatie, op ons online platform samenkomen. Het platform stroomlijnt de inhoud, versnelt de samenwerking, betrekt professionals, management en stakeholders én ontzorgt de hele organisatie. Zo houden we tijd over voor de dialoog die een organisatie echt beter maakt.

  • Vereenvoudiging: haal obstakels, versnippering en verspilling weg. Eenvoud is essentieel in alles.
  • Verbinding: creëer reguliere samenwerking tussen professionals, teams en belanghebbenden om samen te ontwikkelen en te leren.
  • Vertrouwen: vertrouw op teams die het werk doen, de juiste keuzes maken en oplossingen vinden.
  • Verantwoordelijkheid: neem als team verantwoordelijkheid op basis van wederzijds vertrouwen in mensen, om het goede te doen mét en voor de doelgroep voor wie je het doet.

Weten hoe het werkt? Bekijk ons filmpje.