Quatrospect

Associé worden – maar wel anders

Wie wij zoeken

We zoeken enthousiaste adviseurs die zich betrokken voelen bij de publieke sector en erop gebrand zijn om organisaties op een vernieuwende manier verder te brengen. Je staat open voor het gebruik van nieuwe technologie en begrijpt hoe die klanten helpt processen te verbeteren en voor meer kwaliteit en betere resultaten zorgt. Als geassocieerd adviseur werk je voor één of meerdere sectoren, afhankelijk van je expertise.

Jij hebt minimaal 7 jaar ervaring als adviseur, projectleider, manager of bestuurder. Je bent in staat om zelfstandig trajecten uit te voeren en klantrelaties te beheren en te ontwikkelen. We zoeken mensen met pit, doorzettingsvermogen, overzicht, deskundigheid en klantfocus, die in staat zijn hun netwerk aan te boren en met hun overtuigingskracht klanten verder weten te brengen.

Uiteraard maken we je eigen met onze methodiek en aanpak en nemen we je mee naar klanten en toekomstige relaties. Er is bovendien eens per maand een bijeenkomst waarin uitwisseling van kennis en ervaringen plaatsvindt en onderlinge afspraken worden gemaakt voor de komende periode.

Wij horen graag of je belangstelling hebt,  je kunt je curriculum vitae sturen naar mevrouw Anita van der Wal, (info@quatrospect.nl).